Szünet, Coffee&Break, Pécs
2023. február 28. írta: NagyFog

Szünet, Coffee&Break, Pécs

Lassan, de gyakran sétálván Pécs utcáin, többször elhaladtam a mostani áldozatom előtt, és még a kiszépülése előtt ültem is bent egyszer. Ködös emlékeim vannak csak, így gondoltam a következő tesztelésem szóljon róluk! Lássuk hát!

Helyszín: a Ferencesek utcájának Jókai térhez közelebbi végén helyezkedik el és hangulatos, de visszafogott matricázással kelti fel az emberek kíváncsiságát.

img_20230218_194448_959.jpg

Otthonosság: kint asztalkákkal kínálják a rögtönzött kiülős részt, bent viszont bőségesen van hely. Kellően szellős elrendezése és kellemes hangulatot árasztó berendezésével megmelengeti az ember szívét. Stílusa eklektikus és tökéletesen el van találva!img_20230218_182158_909.jpg

Itallap: a választék bőséges, nem fotóztam le mindent az itallapról, mert kihűlt volna a finom kávém. A nevükhöz méltón, egy szünetbe minden belefér, legyen szó sütiről, szendvicsről, levesről. Az itallap elrendezése is tetszik, hangulatosra sikeredett. Az egyik legszebb, amit eddig láttam, amióta járkálom a kávézókat, kávéivásra alkalmas drosztokat.

Kiszolgálás: a kávé mellé automatikusan jár víz, kérni sem kell. Ez számomra nagy plusz pont, mert kevés helyen gondoskodnak róla, vagy max felárért adják. A kiszolgálás kedevesen, gyorsan és zökkenőmentesen zajlott, és ami feltűnt, az a személyzet folyékony angolja, amikor külföldiek tértek be egy kávéra. Ez nagy piros pont!

Termék: kinézete gusztusos, összképe remek. Tejhabja pont elég, nem híg és nem is tömény. Kellemes. Inkább a fás ízjegyek jöttek elő nálam, a kávé nem savas és nem is túl keserű. Remek az ízvilága ezáltal. Teltségre ugyan nem olyan, mint a Caflisch-ben kóstolté volt, de ez így tökéletes egy délutánra!

Árazás: hm, az árazásnál a vélemény szubjektív  (mint mindenhol). Itt, ebben az esetben ezért az árért amit kaptam, ez tökéletes.

Pontosztás: 

szunet.jpg

NF

A bejegyzés trackback címe:

https://coffeeaddict.blog.hu/api/trackback/id/tr1918060750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása